Tarapaca Late Harvest – дуже солодке десертне біле вино з гармонійним фруктовим смаком та дивовижним фруктово-квітковим букетом. Вино виробляється з купажу винограду сортів Совіньйон Блан і Гевюрцтрамінер, вирощених на виноградниках долини Маїпо. Для виробництва вина відбирається виноград, який досяг повної зрілості, за рахунок чого вино має більше солодощів. Зазвичай виноград збирається в лютому, але для цього вина - наприкінці травня, коли він вже практично перетворився на родзинки. Цей факт відображений і в назві вина: "Late Harvest" - "пізній збір". Виноробня була заснована 1874 року в долині Маїпо, біля підніжжя Анд. Це благодатне місце, за версією журналу Decanter, "швидко стає однією з найвідоміших областей Чилі із прохолодним кліматом та винами, зробленими з урожаю з природних низькодохідних виноградників". У Tarapaca обов'язково здійснюється відбір найкращих сортів винограду, яким підбирається правильний терруар, що поряд із ретельною вініфікацією в результаті дає високоякісні, збалансовані та комплексні вина. Завдання виноробні - "виробляти високоякісні вина з відмінним балансом та смаковими якостями". На рік Tarapaca виробляє понад 13 мільйонів літрів вина. Середній вік лоз господарства становить 12-15 років. Після більш ніж 100 років виробництва великих вин на внутрішньому ринку, в 1992 році Tarapaca почала експортувати вина, завойовуючи великі міжнародні ринки. VSPT — перша компанія на місцевому ринку та друга з експорту вин із Чилі.