Програмовані кроки затирання. Відстрочка нагріву. Заповніть ввечері вашу пивоварню водою, а вже вранці починайте варити пиво, не чекаючи поки вода нагріється. Можливість проводити вимірювання температури в градусах Цельсія або за Фаренгейтом. Вологозахищений графічний дисплей. Використовуйте в ручному режимі або за допомогою програми. Додаток Grainfather Connect для автоматизації. Надійний насос з магнітним приводом (6 Ватт., 1800 об / хв) і трубка для затирання солоду з не нагрівається ручкою для підтримки рівномірної температури затору. Фільтр насоса для утримання хмелю і дробини всередині ємності при перекачуванні сусла в ферментер. Чиллер (охолоджувач сусла) з внутрішньої мідної спіральної трубкою в трубці охолоджує до <20 ° С за 20 хвилин. Панель управління з міцного пластику з цифровим дисплеєм. Два нагрівальних елемента: потужний - швидко нагріває сусло до температури кипіння і підтримують її, а при температурних паузах - використовується малопотужний для точної підтримки температури. Прозора кришка із загартованого скла. Верхня і нижня частина кошика має перфорацію, що дозволяє ефективно проводити процес затирання солоду, запобігаючи потрапляння дробини в сусло. Затискачі для кріплення Мідного аламбика (не в комплекті), за допомогою якого Ви зможете переганяти солодову або зернову брагу для отримання віскі, горілки та інших видів алкоголю. У комплект входить: Пивоварня на 30 літрів, чиллер для охолодження, інструкція з експлуатації.
Цей аламбіках перетворює Т500 або Grainfather в дистилятор. Дозволяє зберегти в отриманому алкоголі смак і запах первинного продукту перегонки. Це стане в нагоді вам при виробництві різних алкогольних напоїв. У комплекті є цифровий термометр, трубки і набір перехідників для підключення до водопроводу. Мідний аламбіках встановлюється замість кришки з нержавіючої сталі в Т500 або скляної кришки в Grainfather. Велика площа внутрішньої поверхні мідного аламбика працює каталізатором парів, допомагаючи зібрати і зберегти смаки і аромати, а також видалити небажані сполуки сірки. Цифровий термометр вимірює температуру парів спирту на вході в конденсатор, що дозволяє якісно відбирати голову, серце і хвіст дистиляту.
Ai Still - недорогий, швидкий і простий шлях отримати спиртні напої і дистильовану воду. Цей дистилятор може перебувати на кухні, серед інших побутових приладів. Він виглядає і працює як електрочайник, але виробляє спирт або воду. Air Still має корпус з нержавіючої сталі, вбудовану систему повітряного охолодження і не використовує для цієї мети воду. Перегонка займає всього кілька годин і дає на виході 1 літр алкоголю міцністю 38-40%. Ніяких компромісів в питаннях якості, ніяких технічних складнощів, зайвих шлангів і трубок - просто підключіть. Прилад займає не багато місця, простий у використанні і відмінно підійде новачкам. Air Still дозволяє отримати дистильовану воду для розведення спирту до потрібної фортеці для отримання алкоголю найвищої якості. Так само можна додати в алкоголь будь-яку ароматичну і смакову есенцію, а потім, про дистильовану на Air Still, отримати чудовий за смаком продукт.
Прилад для безперервного контролю спиртуозності (в народі "папуга") - досить корисна штука. Пристрій Папуга призначене для вимірювання фортеці дистиляту або спирту безпосередньо в процесі їх отримання без відбору готового продукту в мірний циліндр. Його призначення - контролювати фортеця виходить з холодильника дистиляту в реальному часі. Відповідно і можливість бачити режимі онлайн фортеця одержуваного самогону, що дає можливість з великою чіткістю відсікати хвости. Завдяки "папузі", не потрібно періодично мочити в самогоні і підпалювати папірця, стежити за температурою браги, робити проміжні відбори продукту для визначення фортеці - хвости відсікаються згідно показань спірометра, який знаходиться в «папугу». Ідеально підходить як для мідної колони для дистиляції так і для аламбика.