Каталог товарів
Київ
UA

Бензиновий генератор Dnipro-M GX-30 (49313000)

Характеристики
Бензиновий генераторСистема пуску: ручний + електричний (комбі)Номінальна потужність: 3 кВтТривалість автономної роботи: 12 гВитрати палива: 360 г / кВт * гРівень шуму: 69 дБ ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: жовтень 2019 р.
Бренд: Dnipro-M
Тип: Бензиновий генератор
Максимальна потужність, кВт: 3,2
Номінальна потужність, кВт: 3
Тривалість автономної роботи, г: 12
Кількість фаз: 1
Частота струму, Гц: 50
Номінальна напруга, В: 230
Двигун
Модель: 170F / 7,0 К.С.
Тип двигуна: одноциліндровий, бензиновий, 4-х тактний
Охолодження: повітряне
Система пуску: ручний + електричний (комбі)
Тип альтернатора: синхронний
Об'єм паливного бака, л: 15
Паливо: бензин
Витрати палива: 360 г / кВт * г
Функціональні можливості (особливості)
Система AVR (стабілізатор напруги): є
Додатково
Тип установки: портативний (переносний)
Рівень шуму, дБ: 69
Розміри, мм: 605х445х455
Вага, кг: 41
Країна реєстрації бренду: Україна
Ще: Бензиновий генератор GX-30 має номінальну потужність 3 кВт, якої вистачить для освітлення дачі і роботи побутових приладів, таких як холодильник, зарядка телефону, ноутбук, водяний насос, мікрохвильова піч. У генераторі є функція AVR, яка забезпечує стабільний рівень напруги під час динамічних навантажень. Це захистить інструмент від швидкої поломки і дозволить підключати до нього навіть такі прилади, як точне обладнання лабораторій і медичні пристрої в лікарнях. У генераторі є ряд захисних систем, які продовжують термін служби інструменту: від перегріву; від короткого замикання; від низького рівня масла в картері. Щоб запустити генератор більше не потрібно витрачати багато часу і зусиль. Для першого запуску інструменту знадобиться менше 5 хвилин. На всі наступні запуски Ви будете витрачати не більше однієї хвилини. Інструмент оснащений ручним і електростартером. Клеми постійного струму (12 В і 6,5 А) дозволяють заряджати автомобільні акумулятори. Під час зарядки акумулятора забороняється використовувати розетку на 220 В. Інструмент оснащений додатковим вікном для відстеження рівня палива в баку і вольтметром, який дозволяє контролювати напругу, що видається генератором. Воно повинно складати 220 В (+/- 10%). Для більшої безпеки оператора при роботі на корпусі інструменту є клема для підключення заземлення, яку рекомендується використовувати при роботі з інструментом, щоб уникнути випадкового ураження струмом. Робота до 12 годин без зупинки, завдяки повітряному охолодженню двигуна і споживання палива 360 г / кВт * год. У генераторі використовується 100% мідна обмотка двигуна, яка дозволяє використовувати генератор тривалий час при максимальних навантаженнях. Купивши цей генератор, Ви отримуєте надійний інструмент на довгі роки, якість якого підтверджується трьома роками чесної гарантії від Dnipro-M.
Товар на сайті бренду: https://dnipro-m.ua/tovar/generator-benzinovyj-...
Характеристики Dnipro-M GX-30 (49313000) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Генератори