Каталог товарів
Київ
UA

Електронний конструктор Makeblock Ultimate v2.0 Robot Kit (09.00.40)

Характеристики
Електронний конструкторВікова група: від 10 років ... Дивитися усі
Опис
Навчальний конструктор Makeblock Ultimate v2.0 Robot Kit (09.00.40) стане відмінним подарунком і придбанням для дитини старше 10 років, а також для тих, хто захоплюється програмованими конструкторами. Дана модель дає можливість збирати сучасних роботів різної конфігурації з широким набором різноманітних умінь і навичок. За допомогою входять різних деталей можна побудувати катапульту, спритного робота-мурахи або гусеничний танк - «руку», який з легкістю долає перешкоди, піднімає і переміщує предмети в задане місце. Також можна сконструювати і робота-бармена, який здатний не тільки переносити пляшку з напоєм, але і наливати його в склянку. Під час складання Makeblock Ultimate v2.0 Robot Kit (09.00.40) у дитини буде розвиватися логічне та аналітичне мислення, дрібна моторика рук і технічні можливості в області техніки, інженерії. Варто відзначити, що в конструкторі передбачена можливість кріплення камери на мобільному, що дозволяє з легкістю проводити зйомку за допомогою смартфона або фотокамери. Платформа для 3D-зйомки повертається на 360 градусів і дає можливість знімати панораму або провести кругову зйомку, 3D-сканування невеликого об'єкта. Управляти зібраної моделлю можна через Bluetooth з планшета або смартфона.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: серпень 2017 р.
Бренд: Makeblock
Тип: Електронний конструктор
Стать дитини: для хлопчика/для дівчинки
Вік: від 10 років
Матеріал: немає даних
Елементи живлення: батарейки
Опис: Разом з цим дивовижним конструктором ви зможете почати навчати вашу дитину робототехніки та програмування, що обов'язково стане в нагоді йому в майбутньому і подарує корисні навички. Makeblock Ultimate v2.0 Robot Kit - це незвичайний робот 10 в 1, який відкриває практично необмежені можливості перед маленьким інженером. C даного набору можна зібрати такі варіанти робота: 360 ° поворотний штатив для камери з функцією Автофото, танк з роботизованою рукою, робот-бармен, самобалансірующіхся робот, 3D сканер і панорамний наймач 360 °, перекочується танк, робот-мураха, робот-катапульта, робот-обнаружитель. Потужний процесорний блок MegaPi на базі Arduino ATmega2560 здатний управляти одночасно 10 сервоприводами і 8 електродвигунами (4 електродвигунами постійного струму) і сумісний як з Arduino, так і з Raspberry Pi. Доступно програмування будь-якого рівня складності. Для новачків - графічне ПО через мобільний додаток або ПК на основі Scratch 2.0, для просунутих програмістів - підтримка Python (поєднуючи з Raspberry Pi), Arduino IDE і Node JS.
Характеристики Makeblock Ultimate v2.0 Robot Kit (09.00.40) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори