Каталог товарів
Київ
UA

Металевий конструктор Meccano Multi Models Набор с 50 моделей 839550

Характеристики
Металевий конструкторВікова група: від 8 роківКількість деталей: 605 шт. ... Дивитися усі
Опис
Відмінний конструктор для школярів Meccano Multi Models Набір з 50 моделей 839550 більше оцінять хлопчаки, хоча він може зацікавити і дівчаток, які захоплюються конструюванням транспорту за допомогою металевих пластин і болтів. Meccano Multi Models Набір з 50 моделей 839550 в своєму наборі містить 605 деталей, що дає можливість зібрати близько 50 моделей різних транспортних засобів. Перевагою цього конструктора є і наявність електромотора, завдяки чому ваша модель зможе пересуватися, що робить набір ще цікавіше. Ну а електроінструмент, що входить в комплект Meccano Multi Models Набір з 50 моделей 839550, допоможе швидко зібрати будь-яку схему.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (2)

Характеристики

Товар додано: березень 2011 р.
Бренд: Meccano
Тип: Металевий конструктор
Серія: Multi Models
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 8 років
Матеріал: метал
Розміри, см: немає даних
Упаковка, см: 39,5 х40х9
Кількість деталей: 605
Елементи живлення: 6 батарейок типу АА потужністю 1,5 V (не входять)
Опис: Зможете зібрати 50 моделей різних транспортних засобів від вертольота до трактора. Управління зібраними моделями здійснюється за допомогою невеликих тросів. У комплект конструктора входить електромотор 6V, що працює від батарей, завдяки якому зібрана модель зможе пересуватися. Для більш швидкої і якісної збірки в комплект входить електроінструмент для складання. Додається інструкція. Тип з'єднання - болти.
Товар на сайті бренду: www.meccano.com/models-multimodels/50_models_se...
Характеристики Meccano Multi Models Набор с 50 моделей 839550 та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори