Каталог товарів
Київ
UA

покер Johnshen Sports Набір покерний 200 фішок по 11,5 г (алюмінієвий кейс) (59204)

Характеристики
покерВікова група: від 10 роківКількість гравців: від 2 ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: квітень 2023 р.
Бренд: Johnshen Sports
Тип: покер
Вік: від 10 років
Призначення: для двох / для компанії / для всієї родини
Кількість гравців: від 2
Мова: англійська
Розмір упаковки, см: 30х20х8
Матеріал: картон, пластик, алюміній
У комплекті: 1 алюмінієвий кейс, 200 пластикових фішок різного номіналу, 2 колоди покерних карт, 2 ключі від кейсу, 1 фішка дилера, 5 шестигранних кубиків
Країна реєстрації бренду: Україна
Опис: Прихопи покерний набір на 200 фішок – будь готовий до гри! Гей, чи є тут хтось? Може, майстерні майстри блефу? Чи любителі азартних ігор? Ми знайшли для вас справді цікаве! Набір покеру – це ідеальна нагода перевірити свої навички цієї класичної гри. Ніхто не повинен зрозуміти, що насправді у вас на думці та на руках. Виграшна комбінація або кілька марних карт – відомо лише вам. Інші зрозуміють лише те, що ви дозволите їм зрозуміти. Емоції – ось головний козир у рукаві. Тож робіть ставки, панове! Покерний набір на 200 фішок в красивому алюмінієвому кейсі стане чудовим подарунком вашим друзям або собі коханому. Всі фішки виконані яскраво та акуратно, щоб ними було приємно грати. У кейсі, крім іншого, ви виявите п'ять шестигранних кубиків і дві колоди покерних карт. Якщо раптом втратите ключ – не поспішайте затоплювати будинок сльозами. У комплект входить два ключі від кейсу, і краще зберігати їх не поряд. Якщо ви вже знаєте, як грати в покер - негайно приступайте до навчання! Не бачимо причин відтягувати цю подію.
Характеристики Johnshen Sports Набір покерний 200 фішок по 11,5 г (алюмінієвий кейс) (59204) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Настільні ігри