Каталог товарів
Київ
UA

створення пристроїв 4M Водяной насос на солнечной энергии (00-03425)

Характеристики
створення пристроївВікова група: від 5 роківМатеріал: пластик ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: серпень 2020 р.
Бренд: 4M
Тип: створення пристроїв
Тематика: фізика
Вік: від 5 років
Матеріал: пластик
Розмір упаковки, см: 20,5х27,5х6
У комплекті: коробка передач, акумуляторний модуль, верхня частина циліндра, поршневий з'єднувач, підстава насоса, головна рама, шарнір сонячної панелі, поршень, основу циліндра, середній циліндр, циліндричний з'єднувач, штифти, мале зубчасте з'єднання, руки фігурки, ноги фігурки, з'єднувач фігурки, корпус і голова фігурки, велике зубчасте з'єднання, підстава панелі сонячних батарей, панель сонячних батарей, кришка батарейного відсіку, кришка двигуна, особа фігурки, двигун, дроти для сонячних батарей, клемні кришки, маленькі гвинти
Елементи живлення: 1хААА
Опис: Науковий набір Водяний насос на сонячній енергії дозволить зібрати працюючу насосну установку з рухається фігуркою чоловічка. Пристрій перетворює енергію сонця або батареї в енергію для прокачування води. Принцип роботи. Сонячне світло - це форма енергії. Коли промені падають на елемент сонячної панелі, він перетворює частину фотонів (часток світла) в електрику. Електричний струм тече від осередків до двигуна, змушуючи його обертатися. Перемикання на живлення від батареї дозволяє електрики від батареї текти до двигуна. Призначення зубчастих коліс всередині редуктора - знизити швидкість двигуна і збільшити потужність, необхідну для прокачування води.
Товар на сайті бренду: https://www.4m-ind.com/product/water-pump-2/
Характеристики 4M Водяной насос на солнечной энергии (00-03425) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Наукові ігри, дослідження, досліди