Каталог товарів
Київ
UA

Музична іграшка / Іграшка, що говорить Kiddieland Трактор с причепом (укр) (024753)

Характеристики
Музична іграшка / Іграшка, що говоритьВікова група: від 1 рокуМатеріал: пластмаса ... Дивитися усі
Опис
Такий чудовий іграшці, як Kiddieland Трактор з причепом (українська озвучка) (024753), буде радий будь-яка дитина. Kiddieland Трактор з причепом (українська озвучка) (024753) має цікаву яскраву конструкцію, для роботи якої знадобиться кілька елементів живлення у вигляді батарейок типу АА, які спочатку входять в комплект. Такий трактор здатний переміщатися, досить натиснути на кнопочку, при цьому він вміє видавати різні звуки і програвати приємну музику. Не менш порадує п'ять різноманітних тварин, які розташувалися в його причепі, які до того ж уміють читати вірші. З Kiddieland Трактор з причепом (українська озвучка) (024753) дитині буде весело і цікаво проводити час з користю, розвиваючи координацію рухів, моторику і пам'ять.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (4)

Характеристики

Товар додано: листопад 2013 р.
Бренд: Kiddieland
Тип: Музична іграшка / Іграшка, що говорить
Вік: від 1 року
Матеріал: пластмаса
Розмір, см: 36х13, 5х17, 5
Елементи живлення: 4 батареї АА (входять в комплект)
Категорія розвитку: дрібна моторика, координація рухів
Опис: Яскрава іграшка на колесах, озвучена українською мовою, розважить малюка миготливими вогниками, приємною музикою і кумедними звуками. При натисканні кнопочки трактор їде, видаючи реалістичний звук двигуна. У причепі трактора перебувають 5 фігурок домашніх тварин, які при натисканні видають відповідні реалістичні звуки, читають віршики, а фермер співає пісеньку.
Характеристики Kiddieland Трактор с причепом (укр) (024753) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Розвиваючі іграшки для малюків