Каталог товарів
Київ
UA

Стільчик для годування Chicco Polly 2 Start 4W Blue (79205.23)

модель з лінійки Chicco Polly 2 Start 4W
Характеристики
Стільчик для годуванняМатеріал: пластик/металВага: 10,5 кгНахил спинки: 4 рівняПоложення по висоті: 8 позиційНаявність коліс: є (4)Колір: синій/білий ... Дивитися усі
Опис
Стійкий і зручний дитячий стільчик для годування Chicco Polly 2 Start 4W володіє чудовою якістю виконання, завдяки чому стане вірним помічником для молодої мами. Варто відзначити, що дана модель стільчика буде рости разом з його маленьким господарем, це здійснюється за рахунок регульованого по висоті самого виробу в 8-ми положеннях і підніжки в 3-х положеннях. Крім того, він має добре продуману систему безпеки, яка складається з надійних 5-ти точкових ременів, регульованих по ширині і висоті. Головною особливістю Chicco Polly 2 Start 4W є те, що його можна використовувати з самого народження, завдяки регульованій в 4-х положеннях спинка, що дозволить використовувати його замість шезлонга, при цьому у мами буде більше вільного часу для занять домашніми справами. Chicco Polly 2 Start 4W стане ідеальним рішенням як для годування, так для сну або веселої гри, а ергономічне і комфортне сидіння забезпечить вашому малюкові оптимальну підтримку хребта. Ви завжди зможете забрати стільницю, і дитина буде сидіти за столом разом з вами.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: грудень 2017 р.
Бренд: Chicco
Тип: Стільчик для годування
Матеріал: пластик/метал
Вік: від народження
Розміри
Розмір в розкладеному вигляді, см: 83,5х54,8х91 / 100
Розмір в складеному вигляді, см: 31х54,8х100
Вага, кг: 10,5
Особливості стільчика
Ремінь безпеки: 5-ти точковий
Нахил спинки: 4 рівня
Положення по висоті: 8 позицій
Підставка для ніжок: да (4 висоти)
Піднос-стільниця: знімний
Загальні характеристики
Наявність коліс: є (4)
Блокування коліс: немає даних
Кошик для речей: немає
Колір: синій/білий
Додатково: Плавне регулювання ширини сидіння встановлює бічну підтримку. 4 положення нахилу дозволяють використовувати стільчик як шезлонг, місце для відпочинку, ігор і, звичайно ж, годування. Polly2Start оснащений зручною стільницею, яка регулюється в 4 положеннях по глибині, легко миється і трансформується в столик для ігор. Стільчик компактний в складеному вигляді - це ідеально для зберігання і транспортування.
Товар на сайті бренду: https://chicco.com.ua/stul-chik-dlja-kormlenija...
Характеристики Chicco Polly 2 Start 4W Blue (79205.23) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Стільчики для годування