Каталог товарів
Київ
UA

Матрац безпружинний Piccolino Little Star Physioform XL 72х120 (11521.03)

Характеристики
Матрац безпружиннийНаповнення: кокосова койра, натуральний латекс, пінополіуретанВисота: 12 смРозміри: 72х120 см ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: листопад 2021 р.
Бренд: Piccolino
Тип: Матрац безпружинний
Наповнення: кокосова койра, натуральний латекс, пінополіуретан
Склад і особливості чохла: стрейч-жаккард з просоченням Aloe Vera, знімний
Максимальне навантаження на 1 спальне місце, кг: немає даних
Жорсткість: середньої жорсткості
Ширина х Довжина, см: 72х120
Висота, см: 12
Особливості
Ортопедичний: так
односторонній: немає
Двосторонній: так
Для дитячого ліжечка: так
Ефект зима-літо: немає
Знімний чохол: так
асиметричний: немає
Круглий: немає
Додатково: Двосторонній матрац Piccolino Little Star Physioform ХL забезпечує дитині оптимальну підтримку хребта та комфорт під час сну. Спеціальна 3D-сітка Airtrack по периметру матраца покращує вентиляцію наповнювачів, які "дихають" і швидше відводять вологу. Підходить для ліжечка-трансформера 9 в 1 Piccolino Little Star і всіх ліжечок розміром 72х120 см. Кокосова койра (волокна зовнішньої оболонки кокосових горіхів) - натуральний, гіпоалергенний, екологічний та довговічний матеріал. Натуральний латекс (спінений молочний сік з дерева Гевеї) - має антибактеріальні, ортопедичні, гіпоалергенні властивості. Пінополіуретан (синтетична пориста речовина, що складається з осередків, наповнених повітрям) - ущільнений матеріал, який надає виробу м'якість та еластичність. Стрейч-жаккард – це сучасний вид високоеластичного жаккардового полотна, який зберігає повітрообмін, вологопроникність, міцність та довговічність. Чохол з просоченням AloeVera – екологічно чистий, гіпоалергенний матеріал. Тканина м'яка і приємна на дотик, перешкоджає попаданню бактерій, кліщів, плісняви та комах у оббивку.
Характеристики Piccolino Little Star Physioform XL 72х120 (11521.03) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Матраци