ГОТУЄМОСЬ ДО ВЕЛИКОДНЯ: запечені канелоні з сиром та шпинатом | Рецепт від переможниці МастерШеф
Рецепт та покроковими фото у нашому матеріалі Рецепти до Великодня: запечені канелоні з сиром та шпинатом.
Щоб приготувати канелоні вам знадобиться:
- томатний соус – 300 мл
- вода – 1/2 склянки
- канелоні – 6 шт.
- рикота – 250 г
- бебі-шпинат – 50 г
- терта моцарела – 100 г
- пармезан – 80 г
- яйця – 1 шт.
- сушений базилік, петрушка, орегано
- сіль, перець
Кухонна техніка, яка стане у пригоді для приготування:
Вам корисна ця новина?
0
Коментарі
(0)
Підписатися на нові коментарі