Каталог товарів
Київ
UA

Рецепти до Великодня: запечені канелоні з сиром та шпинатом (відео)

Спеціально для hotline.ua переможниця 12-го сезону кулінарного шоу «МастерШеф» Валерія Матрохіна розробила п’ять небанальних та, головне, легких у виконанні рецептів. Наша команда вирішила відзняти розважальні кулінарні відео за трьома рецептами Валерії. Наша мета показати, що навіть люди, які не вміють готувати, зможуть відтворити їх на практиці, і все вийде смачно! У цьому відео готуємо запечені канелоні з сиром та шпинатом.

ГОТУЄМОСЬ ДО ВЕЛИКОДНЯ: запечені канелоні з сиром та шпинатом | Рецепт від переможниці МастерШеф

Рецепт та покроковими фото у нашому матеріалі Рецепти до Великодня: запечені канелоні з сиром та шпинатом.

Щоб приготувати канелоні вам знадобиться:

  • томатний соус – 300 мл
  • вода – 1/2 склянки
  • канелоні – 6 шт.
  • рикота – 250 г
  • бебі-шпинат – 50 г
  • терта моцарела – 100 г
  • пармезан – 80 г
  • яйця – 1 шт.
  • сушений базилік, петрушка, орегано
  • сіль, перець

Кухонна техніка, яка стане у пригоді для приготування:

Рецепти Духовки Сковороди Посуд для запікання
Коментарі (0)

‌Вас може зацікавити