Каталог товарів
Київ
UA

Мотобур Vorskla ПМЗ 52/100

Характеристики
МотобурПотужність двигуна: 2,5 к.с.Рабочий объем двигателя: 51,7 см³Об'єм паливного бака: 1,2 лДіаметр бура: 10 смМаса: 11 кг ... Дивитися усі
Опис
Мотобур Vorskla ПМЗ 52/100 допоможе при виконанні садових і будівельних робіт, спростить і прискорить монотонну і виснажливу працю. Інструментом легко керувати навіть одній людині. Простий і легкий пуск дозволяє працювати початківцям. Він має сучасний дизайн, економічний, надійний в роботі, простий у використанні і обслуговуванні. Ручки дозволять повністю контролювати робочий процес. А зручно розташовані елементи управління максимально оптимізують і зроблять зручним робочий процес. Мотобур розроблений на базі 51,7-кубового бензинового 2-х тактного двигуна, потужністю 2,5 к.с., який забезпечує обертання на холостому ходу 3000 об/хв. При цьому максимальна швидкість обертання становить 9000 об/хв. Це дозволяє швидко і легко бурити лунки в замерзлій річці, а також бурити ями в землі на глибину до 0,8 м. Для боротьби з перегрівом передбачена ефективна система повітряного охолодження примусового типу. Суміш бензину А-92 з 2Т мастилом готується безпосередньо перед використанням і заливається в бак, об'ємом 1,2 л. Максимальний діаметр використовуваного в роботі бура становить 10 см. Для виконання різних за складністю завдань в Vorskla ПМЗ 52/100 передбачена можливість установки різних бурів.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: січень 2020 р.
Бренд: Vorskla
Тип: Мотобур
Двигун: бензиновий, 2-тактний
Потужність двигуна, к.с.: 2,5
Потужність двигуна, кВт: 1,84
Робочий об'єм двигуна, см ³: 51,7
Оберти холостого ходу двигуна, об/хв.: 3000
Система запуску: ручний стартер
Об'єм паливного бака, л: 1,2
Рекомендована паливна суміш: бензин А-92 + 2Т масло
Витрати палива: немає даних
Система охолодження: повітряна, примусова
Діаметр бура, см: 10
Глибина буріння, м: 0,8
Швидкість обертання бура, об / хв: немає даних
Рівень шуму, дБ: немає даних
Розміри, мм: немає даних
Вага, кг: 11
Комплектація: мотобур, ємність для приготування паливної суміші, набір інструменту, сполучна арматура
Додатково: Можливість установки різних бурів.
Характеристики Vorskla ПМЗ 52/100 та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Мотобури