Каталог товарів
Київ
UA

Перфоратор Dnipro-M BH-174 (72982000)

Характеристики
ПерфораторТип патрона: SDS-plusПотужність: 1800 ВтCила удару: 5,5 Дж ... Дивитися усі
Опис
Надійний інструмент високої якості Dnipro-M BH-174 (72982000) стане кращим другом в будівництві і ремонті, так як може працювати в трьох різних режимах. Завдяки перемикачу можна легко виконати отвори необхідного діаметра в пластиці, дереві, цеглі, стали і навіть в бетоні. Перфоратор комплектується патроном SDS-plus, призначений для фіксації в ньому інструмента з діаметром хвостовика 10 мм і підходить для буріння отворів в твердих матеріалів, глибиною до 26 мм. Потужність електродвигуна становить 1800 Вт, що дозволяє працювати з самими твердими матеріалами, а сила удару, яка досягає 6,5 Дж, забезпечує виконання робіт силового характеру максимально ефективно і якісно. Ергономічна рукоятка гарантує надійне утримання інструменту, навіть якщо руки спітніли, а додаткова рукоятка гасить вібрації і дозволяє працювати тривалий час. Серед переваг Dnipro-M BH-174 (72982000) варто відзначити наявність реверсу, регулювання швидкості обертання в діапазоні 0-850 об / хв і швидкості ударів до 4200 в хвилину. Такі характеристики швидкості забезпечують повний контроль якості роботи і можливість регулювати навантаження на двигун, що гарантує тривалий термін експлуатації.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (2)

Характеристики

Товар додано: серпень 2019 р.
Бренд: Dnipro-M
Тип: Перфоратор
Живлення: мережа
Потужність, Вт: 1800
Тип патрона: SDS-plus
Реверс: є
Регулятор обертів: є
Швидкість обертання, об/хв: 0-850
Швидкість ударів, уд/хв: 0-4500
2 і більше швидкості удару: немає
Сила удару, Дж: 5,5
Розташування двигуна: вертикальне (бочковий)
Підсвічування робочої зони: немає
Вага, кг: 5,88
Режими
свердління: є
Удар + свердління: є
Удар: є
Максимальний діаметр свердління, мм
Дерево: 36
Бетон: 42
Сталь: 13
Комплектація
Кейс: є
Бічна рукоятка: є
Глибиномір: є
Свердлильний патрон: немає
Додатковий комплект щіток: є
Блок видалення пилу: немає
Ще: У комплекті: бури 3 шт (8/10 / 12х150мм), долото (14х250 мм), ключ, мастило для змащення бурів, піку (14х250 мм), пилозахисний ковпак. Перфоратор Dnipro-M BH-174 ефективно використовується при бурінні отворів 16-28 мм в твердих матеріалах, таких як бетон, камінь і цегла. Також дозволяє успішно забивати штроби шириною до 30 мм. Може бути використаний для демонтажу мінеральних поверхонь, тротуарної плитки, цегли і т. Д. Особливості: три режими роботи: буріння, свердління, довбання; коригувальний монтаж і штроблення легких матеріалів: цегла, штукатурка і т. д.; буріння та свердління корончата свердлами; закручування кріпильних виробів; розмішування будівельних сумішей; нарізування різьблення; муфта R-control для захисту від травм при заклинювання оснащення; просунута антивібраційна система; подвійна ізоляція корпусу; кейс і набір оснащення в комплекті. Ергономіка: прогумована ручка сприяє кращій фіксації інструменту в руці; зручне розташування перемикача робочих режимів; регулятор оборотів; прогумований кабель довжиною 4 метри; контроль якості та рівня масла за допомогою ревізійного отвору; індикатор зносу щіток. Продуктивність: сила удару 5,5 Дж дозволяє свердлити отвори буром діаметром до 36 мм; максимальний розмір корончатого свердла - 100 мм; хороший тепловідвід ударного механізму і редуктора завдяки алюмінієвому корпусу; покриття ротора і статора тришаровим компаундом для захисту від перегріву; нейлонова нитка в роторі захищає від абразивного дії бетонної крихти; надійний захист від пилу підшипників і кнопки запуску; редуктор і ударний механізм виконані з високоякісної легованої сталі; перенаправлення повітряних потоків редуктора, що поліпшує охолодження.
Товар на сайті бренду: https://dnipro-m.ua/tovar/perforator-bochkovoj-...
Характеристики Dnipro-M BH-174 (72982000) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Перфоратори