Каталог товарів
Київ
UA

Верстат для заточування Dnipro-M DBG-200 (08460000)

Характеристики
Верстат для заточування універсальнийДіаметр диска: 50 ммШвидкість обертання: 3000-9000 об / хв ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: серпень 2020 р.
Бренд: Dnipro-M
Тип: Верстат для заточування
Призначення: універсальний
Живлення: акумулятор
Напруга живлення, В: немає
Частота струму, Гц: немає
Споживана потужність, Вт: немає
Характеристики шліфувального диска
Діаметр диска, мм: 50
Діаметр посадочного отвору, мм: 13
Швидкість обертання, об/хв: 3000-9000
Товщина, мм: 12,7
Зернистість (абразивність): немає даних
Характеристики шліфувальні стрічки
Розмір шліфувальної стрічки, мм: немає
Шліфувальна поверхня стрічки, мм: немає
Додатково
Розміри, мм: немає даних
Вага, кг: 2
Комплектація: Гнучкий вал з встановленої цангою 3 мм., Ключ гайковий для встановлення адаптера і цанги, конусний адаптер для установки насадок, насадка абразивний нейлонова, насадка полірувальна муслінову, насадка щітка, стопор для блокування шпинделя цанги
Ще: Шліфувально-полірувальний акумуляторний верстат DBG-200 підходить для ефективного вирішення наступних завдань: зачистка поверхні від шорсткостей і бруду; зняття іржі з твердих матеріалів; заточка ріжучого інструменту. У комплект входить кілька різних насадок у вигляді абразивних і полірувальних дисків. Інструмент буде корисний на ремонтних площадках невеликій площі, а також в умовах домашньої майстерні або гаража. Невеликі габарити верстата дозволяють швидко і легко переносити його з місця на місце. Використання акумулятора позбавляє від необхідності відключати і підключати інструмент в розетку. Провід не буде плутатися під ногами. Все це робить модель шліфувального верстата оптимальним варіантом для роботи в місцях без наявності електромережі, а також майстерень самого різного профілю: ширина - 170 мм; висота - 150 мм; глибина - 140 мм. Якщо Вам потрібна підвищена точність при проведенні робіт, Ви завжди можете підключити до верстата гнучкий вал. Він буде корисний при шліфуванні малих площ або точкової обробці деталей. Ще один варіант застосування - робота в важкодоступних місцях. Шліфувальний верстат DBG-200 може працювати з акумуляторами лінійки 20 В, які встановлюються на інший акумуляторний інструмент нашого бренду. Якщо у Вас вже є будь-яка модель інструменту з таким акумулятором, можна використовувати батарею для роботи шліфувального верстата. Верстат має іскрозахисними екранами, які забезпечують високий рівень захисту оператора від іскор і шматочків матеріалу, що вилітають з-під робочою насадки під час роботи. Це підвищує комфорт в роботі і робить використання верстата більш безпечним. Ця модель шліфувального верстата обладнана регулятором оборотів, який допомагає підібрати для кожного завдання оптимальну швидкість обертання робочої насадки. Функція настройки оборотів розширює можливості верстата і робить його універсальним обладнанням для виконання самих різних завдань, починаючи від полірування, і закінчуючи заточуванням інструменту.
Товар на сайті бренду: https://dnipro-m.ua/tovar/akkumulyatornyj-stano...
Характеристики Dnipro-M DBG-200 (08460000) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Заточувальні верстати